-10% na celú ponuku so zľavovým kódom BEMONDI10. Doprava zdarma od 300 €.

Ako umiestniť konferenčný stolík do obývačky

Načítávanie...
Ako umiestniť konferenčný stolík do obývačky

Srdcom dobre zariadenej obývačky je pohodlná priestranná pohovka, ale konferenčný stolík ju dopĺňa, je ako čerešnička na torte. Zaradenie konferenčného stolíka do obývačky je kľúčovým krokom pri navrhovaní priestoru, ktorý môže výrazne ovplyvniť jeho vzhľad a funkčnosť. Tu je niekoľko jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vybrať ideálny stôl do vašej obývačky.

Veľký alebo malý konferenčný stolík?

Odporúča sa, aby konferenčný stolík pre pohovku tvoril minimálne polovicu a maximálne dve tretiny jej dĺžky. Toto pravidlo sa oplatí dodržiavať, aby blízkosť konferenčného stolíka uľahčila prístup k nápojom alebo občerstveniu a zároveň nebránila voľnému pohybu po obývačke. Dbajte na to, aby bol konferenčný stolík primeraný priestoru obývačky. Vyberte si správnu veľkosť, ktorá nebude preťažovať miestnosť a zároveň poskytne dostatok priestoru na uloženie kníh, časopisov alebo dekorácií.

Výška stola by mala byť primerane prispôsobená výške sedadiel pohovky alebo kresla. V poslednom čase sa stal populárnym konferenčný stolík so zdvíhacou doskou, ktorý môže ad hoc nahradiť stôl. Zaujímavým riešením sú konferenčné stolíky usporiadané na viacerých miestach; ak sa vám tento nápad páči, vyberte si na takéto usporiadanie malé stolíky, na ktoré môžete umiestniť kvety alebo iné dekorácie. Ak často meníte usporiadanie obývačky alebo potrebujete ľahký prístup k priestoru pod konferenčným stolíkom, zvážte výber konferenčného stolíka na kolieskach alebo s ľahkou konštrukciou, ktorá vám umožní nábytok ľahko premiestňovať.

Konferenčný stolík so zásuvkami

Ak potrebujete ďalší úložný priestor, zvážte konferenčný stolík s policami alebo zásuvkami. Je skvelý pre ľudí, ktorí chcú mať poriadok a organizovať drobné predmety. Diaľkové ovládanie televízora, obrúsky, nabíjačka na telefón, noviny, tieto drobné dekoratívne predmety budú vždy uložené na rovnakom mieste, ľahko sa nájdu a vizuálne nenarušia priestor.

Najobľúbenejšie stoly do obývačky

Biele konferenčné stolíky sú veľmi obľúbené a niet sa čomu čudovať, sú jemné a elegantné, interiér sa stáva ľahkým a svetlým. Je to univerzálna farba, ktorá sa hodí do moderného aj klasického prostredia.

Francúzsky stôl je rovnako obľúbený v obývacích izbách. Možno sme unavení z minimalistického loftového dizajnu a hľadáme niečo rafinovanejšie a elegantnejšie. Stoly vo francúzskom štýle majú často nádherný tvar, sú bohato zdobené štukom, okrúhle alebo oválne, s jemne zakrivenými nohami a zdobenou vrchnou časťou.

Konferenčné stolíky Glamour sú rafinované a luxusné dizajnové prvky, ktoré obývacej izbe dodajú eleganciu a pôvab. Vyznačujú sa predovšetkým bohatými detailmi, jemnými tvarmi a materiálmi. Čím sa vyznačujú glamour konferenčné stolíky? Lesklý povrch, ktorý upúta pozornosť. Môžu to byť sklenené alebo zrkadlové dosky, lakované povrchy alebo kovové prvky. Glamour konferenčné stolíky sú často zdobené nádhernými detailmi, ako sú rezby, kryštály alebo zlaté a strieborné akcenty. Táto bohatá forma si vyžaduje správny interiér pre stôl v glamour štýle.

Konferenčný stolík do obývačky je jedinečným doplnkom k usporiadaniu priestoru okolo pohovky alebo kresiel. Ak je stolík dobre proporčne riešený, funkčný a estetický, stane sa nielen praktickou, ale aj štýlovou súčasťou interiéru obývačky. Zaradenie konferenčného stolíka do obývacej izby nie je len otázkou estetiky, ale aj funkčnosti a harmónie v dizajne celej miestnosti. Výberom správneho stola vytvoríte priestor, ktorý bude nielen krásny, ale aj pohodlný a praktický.