-10% na celú ponuku so zľavovým kódom BEMONDI10. Doprava zdarma od 300 €.

Toaletný stolík so zrkadlom, ženský atribút plný prekvapení

Načítávanie...
Toaletný stolík so zrkadlom, ženský atribút plný prekvapení

Toaletný stolík so zrkadlom je nielen praktickým kusom nábytku, ale aj dôležitým dizajnovým prvkom. Je tiež predmetom povzdychov mnohých žien a dievčat. Najčastejšie sa toaletný stolík nachádza v spálni, ale môže byť aj v šatni alebo dokonca v predsieni. Ako si vybrať dokonalý toaletný stolík, ktorý splní vaše očakávania a krásne zapadne do vášho interiéru?

 

Veľkosť miestnosti

Pred kúpou toaletného stolíka si starostlivo zmerajte dostupný priestor, aby ste si vybrali kus nábytku, ktorý doň dokonale zapadne a ponechá dostatok priestoru na voľný pohyb. Venujte pozornosť proporciám a veľkosti ostatného nábytku v spálni alebo šatníku. Vyberte si nábytok, ktorý bude tvoriť harmonický celok s posteľou a nočnými stolíkmi.

Veľkosť zrkadla

Zvážte, aké veľké zrkadlo potrebujete. Uistite sa, že zrkadlo na vybranom toaletnom stolíku poskytuje dostatočnú viditeľnosť a umožňuje pohodlné nanášanie make-upu, úpravu vlasov alebo výber šperkov.

Zladenie interiéru

Ak máte radi bezpečne zariadené interiéry, vyberte si toaletný stolík so zrkadlom, ktorý ladí so štýlom usporiadania vašej spálne alebo šatne. Toalety od klasických až po moderné majú rôzne povrchové úpravy, ktoré môžu súvisieť s inými doplnkami alebo nábytkom. Toaleta môže v interiéri pôsobiť aj ako protipól; namiesto toho, aby zdôrazňovala štýl, ho tlmí alebo narúša. Toaletný stolík so zrkadlom môže v interiéri pôsobiť aj ako protipól; namiesto toho, aby zdôrazňovala štýl, ho tlmí alebo narúša. Vyberte si model, ktorý najlepšie vyhovuje vašim preferenciám.

Materiál a farba

Venujte pozornosť materiálu toaletného stolíka a farbe jeho povrchovej úpravy. Drevené toaletné stolíky dodajú miestnosti teplo a eleganciu, zatiaľ čo kovové modely môžu dodať modernosť a ľahkosť.

Funkčnosť

Ak je pre vás dôležitý úložný priestor, vyberte si toaletný stolík so zásuvkami, ktorý ponúka dostatok úložného priestoru na kozmetiku, šperky a iné drobnosti. Vďaka tomu bude vaša doska toaletného stolíka uprataná a všetky potrebné veci budete mať po ruke.

Nastaviteľné zrkadlo

Niektoré modely toaletných stolíkov majú zrkadlá s nastaviteľným uhlom, čo umožňuje prispôsobiť ich individuálnym potrebám a preferenciám používateľa.

Ďalšie funkcie

Zvážte výber toaletného stolíka so zrkadlom obklopeným žiarovkami, takzvaným hollywoodskym zrkadlom, ktoré poskytne dokonalé osvetlenie potrebné napríklad na presné líčenie.

Stolička alebo taburetka na toaletný stolík

Ak nie je súčasťou balenia stolička alebo taburetka, vyberte si kus nábytku, ktorý štýlovo najlepšie ladí s vybraným toaletným stolíkom. Najlepšie sa hodí sedačka s mäkkým čalúnením. Pohodlná stolička urobí z času stráveného pri toaletnom stolíku príjemný relax, možno dokonca najpríjemnejšiu chvíľu dňa.

Výber toaletného stolíka so zrkadlom nie je len otázkou funkčnosti, ale aj estetiky. Vyberte si model, který vyhovuje vašim potřebám, vypadá v interiéru krásně a pomáhá vám relaxovat.