-10% na celú ponuku so zľavovým kódom BEMONDI10. Doprava zdarma od 300 €.

Ako vyzdobiť jedáleň na Vianoce

Načítávanie...
Ako vyzdobiť jedáleň na Vianoce

Vianoce v glamour štýle

Vianoce sú výnimočným obdobím. Čas radosti, rodinných stretnutí, pokoja a harmónie. Po dňoch intenzívnej práce, každodennej zaneprázdnenosti a hektického života si môžeme konečne oddýchnuť. Stojí za to pripraviť interiéry svojich domov alebo bytov a krásne ich vyzdobiť, aby ste si mohli vychutnať sviatočnú atmosféru a nasať ju raz za rok. Ak hľadáte inšpiráciu a nápady, aké slávnostné prestieranie tento rok pripraviť, ako si vyzdobiť jedáleň na Vianoce, využite naše návrhy. Tento rok sme sa rozhodli pre jemný pôvab, rafinovaný luxus a očarujúce Vianoce. Biele a zlaté doplnky v kombinácii so zelenou farbou vianočného stromčeka vytvoria prekvapivo elegantný výsledok.


Jedáleň posypaná snehom

Padajúci sneh za oknom nie je zaručený, ale v jedálni môžeme vyčarovať zimný efekt. Jedáleň zariadená bielym nábytkom poskytuje skvelý základ a možnosti usporiadania, aby ste získali požadovaný tvar, zakaždým iný. Rozkladací stôl na zakrivených nohách s lesklým štukom vyzerá mimoriadne pôsobivo spolu s čalúnenými bielymi stoličkami s vyrezávaným rámom. Operadlá stoličiek sme ozdobili zelenými jedľovými vencami, jemne zmrznutými. Zelené ozdobné motívy sa opakujú aj na malých darčekových balíčkoch.


Výzdoba vianočného stola

Ako ozdobiť stôl na Štedrý večer? Na tento výnimočný večer sa hodí biely porcelán s pozlátenými okrajmi, ktorý sa bude dobre vynímať v glamour prostredí jedálne. Nebojte sa pozlátených doplnkov: príbory, svietniky, hviezdy, ozdoby, figúrky, lampáše, korálky, všetko sa k sebe hodí a navzájom dopĺňa. Stolový riad bude doplnený krištáľovými pohármi a ľanovými alebo saténovými obrúskami. V tento večer sú vítané aj príborové kozy a krúžky na obrúsky.

 

Vianočné ozdoby Glamour

Na Vianoce nesmie chýbať vianočný stromček, ktorý je popri slávnostnom stole najdôležitejším dekoračným prvkom. Ozdoby na vianočný stromček v rovnakom farebnom tóne sa hodia k nášmu bielo-zlato zdobenému stolu. Zlaté ozdoby, hviezdy, biele a strieborné doplnky, malé svetlá, možno reťaze, všetko a s pôvabom a striedmosťou. Vynikajúci účinok majú zrkadlá, ktoré možno umiestniť na konzolu, na rímsu alebo zavesiť na stenu. Nádherne odrážajú svetlo sviečok a svetielok vianočného stromčeka. Zimné večery, a to nielen vianočné, sú vhodným obdobím na osvetlenie domácnosti rozptýleným svetlom; to vytvára príjemnú intímnu atmosféru a pomáha dobiť citové batérie do zásoby.