-10% na celú ponuku so zľavovým kódom BEMONDI10. Doprava zdarma od 300 €.

Domáca kancelária

Načítávanie...
Domáca kancelária

Ako zariadiť domácu kanceláriu?

Ako si doma zariadiť pracovný priestor, aby bol funkčný a pohodlný, ale zároveň pekný a elegantný? Všetko závisí od toho, či pre ne môžeme vyčleniť samostatnú miestnosť alebo vyhradiť miesto napríklad v obývačke alebo spálni. Najpohodlnejšie je, keď sa vám podarí zorganizovať si doma samostatnú kanceláriu. Potom už zostáva len rozhodnúť, v akom štýle takýto interiér zariadiť. Či už to má byť klasická pracovňa alebo moderná kancelária zariadená podľa najnovších trendov, alebo možno útulná miestnosť so stolom, kde budeme radi tráviť čas aj po práci.

elegantný kancelársky stôl

Dýhovaný kancelársky nábytok dodá kancelárii dôstojný a seriózny vzhľad. Je to dôležité, ak chcete získať klientov alebo obchodných partnerov. Vtedy sa oplatí zvoliť klasickú eleganciu a nadčasový interiér, ktorý nebude potrebné meniť každú sezónu. Môže byť takýto interiér nudný? Môže. Potom zmeníme usporiadanie nábytku, vymeníme doplnky a dekorácie a nové usporiadanie je hotové.

moderný kancelársky nábytok

Počítačová vizualizácia

Domáca kancelária v glamour štýle určite poteší priaznivcov honosne zariadených interiérov. Osloví aj tých, ktorí ocenia nápadné detaily. Základom usporiadania bude nápadný stôl so zásuvkami. Čelá zásuviek zdobené vzácnymi ornamentmi priťahujú pozornosť a zdobia interiér.Krásna grafika na stenách, sochy na policiach, pekné predmety - to všetko prispieva k pozitívnej nálade. V takejto kancelárii sa príjemne pracuje a kreatívne nápady si nachádzajú svoju vlastnú cestu.

glamour písací stôl so zásuvkami

Očarujúce a pokojné usporiadanie domácej kancelárie dosiahnete, ak sa rozhodnete pre hamptonský alebo rustikálny štýl. Drevo vždy zateplí interiér a dodá mu útulnosť. Ak si dáme záležať na doplnkoch z prírodných tkanín, kancelária sa stane enklávou, kde sa dobre pracuje aj relaxuje.

Kancelária v podkroví

Podkrovné miestnosti majú často sklon, ktorý určuje výber nábytku. Zariadiť takýto interiér funkčným spôsobom je pomerne náročné. Ak vytvorenie pohodlného usporiadania spôsobuje ťažkosti, je vhodné vyhľadať odbornú radu dizajnéra, ktorý zrealizuje projekt domácej kancelárie a pomôže premeniť všetky nepríjemnosti na prínos. Nízka stena môže byť vstavaná alebo sa vedľa nej môže umiestniť stôl.V interiéroch so skosenými hranami sa dobre uplatnia komody alebo nízke skrine na dokumenty. Je tiež vhodné zabezpečiť, aby miestnosť určená ako kancelária mala dostatok svetla. Okno v streche nestačí? Nainštalujte svietniky, postarajte sa o stolové lampy. V dobre zariadenej a presvetlenej podkrovnej kancelárii bude práca potešením.

Počítačová vizualizácia

Nábytok do domácej kancelárie, ktorý si vybrať?

Univerzálny kancelársky nábytok alebo individuálny a jedinečný? Veľa závisí od povahy vykonávanej práce a potrieb používateľa. Základom usporiadania je zvyčajne stôl a kreslo. Zvoľte si pohodlie a vyberte si kreslo, v ktorom sa vám bude sedieť naozaj pohodlne. Každý deň tu pravdepodobne strávite niekoľko hodín. Ergonomická stolička ponúka veľa možností individuálneho nastavenia. Študijné kreslo zaujme svojou eleganciou a zvyčajne je aj mäkké a pohodlné. Navštívte predajňu alebo showroom a vyskúšajte si vybrané modely. Zadajte svoje potreby a predajca vám pomôže vybrať model, ktorý najlepšie vyhovuje vašim preferenciám.

kožené kreslá do kancelárie

A ktorý stôl by ste si mali vybrať do svojej domácej kancelárie? Ak si vyberiete stôl so zásuvkami, bude jednoduchšie udržiavať poriadok a po skončení práce všetko uložiť do zásuviek. Táto možnosť je vhodná aj vtedy, ak si z nejakého dôvodu (nedostatok miesta alebo finančných prostriedkov) nemôžete dovoliť priestranné kartotéky. To platí najmä v prípade, ak je domáca kancelária súčasťou obývačky alebo spálne. Zatiaľ čo do takéhoto interiéru je pomerne jednoduché umiestniť prehľadný stôl, s úložným nábytkom je to zložitejšie. Dobre tu poslúži úzka knižnica alebo elegantná komoda.

Usporiadanie malej domácej kancelárie

Malá kancelária je tiež výzvou; je ľahké urobiť chybu a preplniť miestnosť. Pri zariaďovaní malej domácej kancelárie sa oplatí inšpirovať hotovými nápadmi, pozrieť si, čo navrhli iní, a vybrať si to, čo vám najviac vyhovuje. Navrhujeme, ako zariadiť viac ako len malú domácu kanceláriu. Využite naše aranžmány, využite nápady a vytvorte si vlastný interiér snov.

biely písací stôl so zásuvkami

Počítačová vizualizácia